неділя, 25 березня 2018 р.

Звіт
про проведення Тижня початкової школи
в Покровській ЗОШ І-ІІІ ступенів
    З 19 березня по 23 березня у Покровській ЗОШ І – ІІІ ст. проходив Тиждень початкової школи. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення Тижня. Робота  була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів, учнів та батьків, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

     Його головна мета: провести справжнє свято для дітей; створити атмосферу радості, насолоди від творчості; розвивати спостережливість, допитливість, здатність естетичного сприйняття, образного бачення, уміння створювати загальну картину; стимулювати дитячу фантазію, уяву; виховувати дружні, доброзичливі стосунки між дітьми, любов до прекрасного, бажання творчо працювати.
Понеділок «Наша школа початкова відкриває двері»
Розпочався тиждень організаційною лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах.

  Цього ж дня відбулися й «Веселі старти». Діти змагалися в спритності, силі та швидкості в естафетах,


Вівторок «День ерудитів»
Школярі із задоволенням відповідали на запитання, розгадували ребуси і кросворди, домальовували малюнки, грали в шашки.
Відгадували «Клубочок математичних заморочок»
                 Середа «День творчості»
Цього дня було організовано виставку малюнків «А вже красне сонечко припекло»
 
Оформлено виставку саморобок «Творимо дива своїми руками». Молодші школярі презентували вироби з природного матеріалу, дитячі малюнки, витинанки, орігамі, аплікації з паперу і картону, соломи. 
          
Впродовж всього дня на перервах школярі не відходили від експонатів виставок: показували свої роботи, розглядали роботи своїх ровесників.  Всі активно створювали  весняний декор.

 

Четвер «Хто багато читає, той багато знає»
У кожному класі відбулася рейд – перевірка підручників під гаслом «Живи, книго!»
 
Учні відвідали сільську бібліотеку. Допомогли підклеїти старі  книги.



                  П’ятниця «Овації найкращим»
Весело та цікаво пройшла  інтелектуальна  гра «Найрозумніший» .  Дітям  пропонувалися  такі предмети: українська мова, читання, математика, природа,основи здоров’я, секрет (українські народні казки).



Завершився Тиждень початкової школи Святковою лінійкою, на якій  було підведено підсумки роботи за тиждень і винесено подяку всім учням, які брали участь, та вручено солодкі подарунки.
Закінчився день дискотекою.
       

    Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися…
 Дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Немає коментарів:

Дописати коментар